foto-til-om-mig

Om mig

Jeg hedder Nanna Sylvest.

Jeg er uddannet som hypnotisør og hypnoterapeut hos SHIN Hypnose ved Mads Aggerholm. Jeg afsluttede uddannelsen i sommeren 2017. Jeg deltager løbende i konferencer, kollegial sparring, workshops og kurser indenfor hypnose og hypnoterapi.

Jeg har i mange år arbejdet som underviser for børn og unge med psykisk sårbarhed. Jeg er læreruddannet og har en efteruddannelse i systemisk og narrativ pædagogik. Erfaringerne herfra inddrager jeg aktivt i hypnoterapien. Jeg er ligeledes inspireret af metakognitiv terapi og har gode erfaringer med at anvende modellerne herfra sammen med hypnose.

Jeg har som hypnotisør beskæftiget mig med blandt andet:
Rygning, sukkerafhængighed, hovedpine, kroniske smerter, søvnproblemer, angst, skyld, overspisning, seksuel lyst, erektil dysfunktion, stress, energiboost, kærestesorg, højdeskræk og andre fobier, præstationsangst, hjælp til store livsvalg, handlingslammelse og lavt selvværd. Læs hvad klienterne siger.

Min oprindelige motivation for at gå i gang med hypnose var dog mindre terapeutisk og i højere grad fornøjelsesorienteret. Jeg var fascineret af hvordan man ved hjælp af hypnose kan forandre og forstærke seksuelle oplevelser, en gren af hypnose, der kaldes erotisk hypnose. Denne fascination udviklede sig til en meget bredere interesse for hypnoses terapeutiske potentiale, og efter i to år på egen hånd at have studeret og praktiseret hypnose besluttede jeg i 2016 at uddanne mig til hypnoterapeut.

Oprindeligt er jeg cand. mag i historie og sociologi og har tidligere arbejdet med research og produktionstilrettelæggelse i medieverden. Da jeg var i midten af 30’erne, besluttede jeg at skifte spor i mit arbejdsliv og forfølge en drøm om at arbejde direkte sammen med mennesker om at skabe positive forandringer i deres liv. Dette førte først til undervisning og specialpædagogik og siden til hypnoterapi.

Som hypnoterapeut benytter jeg mig af en bred vifte af værktøjer, som jeg i de konkrete sessioner udvælger ud fra hvad klienten fortæller om sig selv. Jeg justerer min metode løbende i løbet af sessionen ud fra hvordan klienten responderer.

Nogle af værktøjerne udspringer direkte af hypnoterapi eller har en lang tradition for at være integreret heri. Det drejer sig f.eks om konversationel hypnose, NLP, storytelling, aldersregression, Direct Navigation v. Mads Aggerholm, rene suggestioner, symbolisme m.fl. Andre værktøjer henter jeg fra andre fagtraditioner eksempelvis psykologi og pædagogik.