Det erotiske hypnose community er flyttet online

 Kategori Uncategorized

Under corona er det pludselig blevet let og utrolig billigt at deltage i events der handler om erotisk hypnose. Det erotiske hypnosemiljø, der især er forankret i USA, er nemlig rykket online. Det bugner med enkeltstående workshops og stort anlagte weekendbegivenheder. Jeg har selv fornyeligt deltaget i to konferencer og en tredje venter i marts. Måske er det også noget for dig?

I USA har der igennem flere år været afholdt adskillige tilbagevendende årlige konferencer for folk med interesse i erotisk hypnose. Eller konferencer er måske en forkert betegnelse, for flere af dem er netop navngivet “unconference”. Med dette understreges begivenhedernes mere spontane karakter. De ydre rammer, som tid, sted og forplejning, er planlagt på forhånd mens en del af indholdet opstår spontant undervejs. De fleste har været afholdt på hoteller, der har dannet ramme om indkvartering, workshops og fester.

Jeg har længe været nysgerrig på at deltage i sådan en weekend hvor amatører og professionelle udveksler idéer og eksperimenterer med hypnose fra tidlig morgen til langt ud på natten. Men der er langt til USA, så ønsket har jeg bare haft i baghovedet til hvis jeg i anden anledning skulle på de kanter. Selvom onlineworkshops nok langt fra kan opstille den samme sociale ramme og stemning som hvis man opholder sig samme sted i 3-4 dage, har jeg alligevel benyttet lejligheden til at få et indblik i hvad miljøet har at byde på.

 

Erotisk hypnose miljø er rykket online

Charmed! er en af de tilbagevendende konferencer om erotisk hypnose der i år var rykket online.

De to konferencer jeg har deltaget i har foregået over Discord, hvor der  også til dagligt er et erotiske hypnosemiljø at finde.

Fra man tilmelder sig bliver man taget i hånden gennem alle steps. Det første er at blive verificeret, da arrangørerne skal være sikre på at der ikke deltager mindreårige. Dernæst skal man sige ja til adfærdskodekset. F.eks. er nøgenhed, seksualiseret sprog eller tilnærmelser absolut bandlyst til alle workshops. Til gengæld er der opstillet særskilte møderum for folk der gerne vil skabe personlige kontakter.

Der er også en fornuftig skarp adskillelse mellem terapi og erotisk hypnose, og det er både til konferencerne og på den erotisk hypnose server på Discord bandlyst at efterspørge eller tilbyde terapi på nær i et særligt rum kun for det.

I det erotiske hypnosemiljø er der et stærkt fokus på samtykke og respekt for folks grænser og identiteter.

Til de konferencer jeg har deltaget har udbuddet været meget bredt både i kvalitet og emner. Der har været omkring 40-50 planlagte workshops. Da min tålmodighed med onlinebegívenheder er begrænset, har jeg kun deltaget i 8-9 stykker hver gang, så jeg har kun fået indblik i en lille del af hvad der er muligt.  Min erfaring herfra er at kvaliteten er meget svingende, fra meget erfarne oplægsholdere, over professionelle contentskabere indenfor erotisk hypnose til folk der først skulle til at finde deres oplæg frem og indstille kameraet, når workshoppen startede. Jeg fik mig hurtigt nogle favoritoplægsholdere som jeg fulgte, mens jeg valgte andre fra som egentlig beskæftigede sig med emner som jeg fandt spændende, fordi kvaliteten var for ringe eller fordi oplægsformen ikke passede til mig.

Erotisk hypnose konference

e-Quake fandt sted i okotober/november 2020. Forhåbentlig vender begivenheden tilbage i 2021

Jeg har f.eks. deltaget i disse workshops: online hypno tricks and myths, erotic hypno fun games dirty tricks, kinesthetic hypnosis at a distance (om hvordan man inkorporerer følesansen til at bringe folk i hypnose selvom det er online), setting your subject up for succes, intelligence play for everyone, putting aftercare first, sex trances, mindless muscles fitness hypnosis (om hvordan man kan bruge hypnose hvis man har en fitness fetish), tantra og hypnose.

Har du selv lyst til at prøve en erotisk hypnose konference, er der en lige på trapperne:

EEEHU 2 – A Global Online Recreational Hypnosis Conference – finder sted fra den 18. -22. marts 2021. Deltagelse koster 10-100 dollars afhængig af økonomisk situation.

https://www.eventbrite.com/e/eeehu-2-registration-126042230705

 

I marts 21 er der mulighed for at opleve en onlinekonference om erotisk hypnose

 

Her er der andre tilbagevendende begivenheder, der er værd at hold øje med:

https://charmedhypno.org/

http://hearthypno.com/

 

Hvad er erotisk hypnose?

Ganske kort fortalt – nok alt for kort: Erotisk hypnose er ikke terapi. Erotisk hypnose er rekreativ hypnose, hvor man bruger trancetilstanden til at skabe eller ændre seksuelle oplevelser og fantasier. Man kan f.eks. ændre sanseindtryk eller leve sig ind i roller og fantasier. I erotisk hypnose foregår der som regel ikke berøringer – hvis der gør skal det forinden være aftalt mellem parterne. Ellers kommer man (heldigvis) i bad standing i miljøet.