Når du indleder et samarbejde med Sylvest Hypnose, giver du samtykke til at jeg opbevarer følgende oplysninger om dig: Navn, mailadresse og telefonnummer. Disse data indsamles i forbindelse med at du booker en tid. I den forbindelse bedes du også godkende indsamlingen af disse oplysninger.

Jeg tager desuden noter forud, under og efter din session. Disse noter er håndskrevne og det eneste der kan identificere dig er fornavn og problemstilling. Det vil sige at andre ikke vil kunne brug det til at identificere dig. Når dit forløb er afsluttes slettes eller anonymiseres sagsakterne vedrørende dig fuldstændigt.

I forbindelse med din booking bedes du udfylde en elektronisk formular, hvor du oplyser hvad din henvendelse drejer sig om og om du har prøvet hypnose før. Disse oplysninger sletter jeg når der er gået et år siden dit sidste besøg. På din anmodning kan de slettes før.

Jeg videregiver ikke dine oplysninger til andre.

Du kan til hver en tid bede om indsigt i dine sagsakter.

Kommunikation bør i videst muligt omfang foregå telefonisk, via mail eller kontaktformularen her på hjemmesiden. Det er ikke muligt at sikre data der går gennem Facebook. Jeg fraskriver mig derfor ansvaret for at sikre data som folk måtte sende som meddelelser og opslag på Sylvest Hypnoses facebookside. Benyt i stedet linket til min hjemmeside og henvend dig herigennem.

Nyhedsbrevet administreres gennem mailtjenesten Mailchimp, der derved har kendskab til dit navn og mailadresse. Du kan til hver en tid afmelde dig nyhedsbrevet, hvorved dine data hos Mailchimp også slettes.